Over

Victoria - Een onweerstaanbare collectie die sinds 1991 het verschil maakt!

 

Victoria Benelux

 

Victoria verzorgt home-party's en staat aan de top in de directe verkoop voor juwelen. Zij biedt prachtige juwelen aan tegen een betaalbare prijs, een correcte dienst na verkoop, 10 jaar garantie op aankopen en natuurlijk ook talloze cadeau's voor de gastvrouw.

Alle juwelen zijn vervaardigd uit massief zilver (925/000), massief roestvrij staal (316L), verguld 18 karaat goud of verguld palladium. De juwelen zijn gegarandeerd nikkelvrij overeenkomstig de Europese wetgeving (dus u kan geen allergische reacties krijgen). Ze worden ook regelmatig gecontroleerd door het 'Laboratoire Dubois' uit Zwitserland. Alle juwelen worden afgeleverd met een bijhorend waarborgattest, zodat u zeker bent dat u een juweel van hoogstaande kwaliteit in uw bezit krijgt.

Er is zowel een collectie voor mannen, vrouwen, als kinderen. We hebben meer dan 350 modellen, waarvan de meerderheid goedkoper dan 50 euro!

Victoria voor mij

Ik ben iemand die zeer sociaal is en graag nieuwe mensen leert kennen. Dit samen met mijn passie voor juwelen leidde mij recht naar Victoria. Zelf was ik ook al verschillende keren naar demonstraties geweest, en ik ben zeer tevreden over de prijs en kwaliteit van hun collectie. Ik ben dan ook iemand die maar iets wil verkopen als ik er zelf 100 % achter sta ... Bij Victoria is dit het geval. Ik ben gestart als consulente op 21 oktober 2010 en hoop dit nog lang te kunnen doen. Hopelijk resulteren mijn enthousiasme en motivatie in veel tevreden klanten!

In hoofdberoep ben ik boekhoudster. Ik doe dit dus in bijberoep en ben bijgevolg enkel beschikbaar voor demonstraties op de volgende tijdstippen:

maandag - vrijdag : 18u - 23u

zaterdag - zondag : 10u - 23u

Wie een afspraak wil maken kan mij altijd contacteren via het contactformulier op deze site of telefonisch via 0474 84 61 09.

 

Victoria...

Een passie voor juwelen

Copyright © All Rights Reserved www.victoria-benelux.be