Info

Victoria... Een passie voor juwelen

Victoria - Een onweerstaanbare collectie die sinds 1991 het verschil maakt!

 

Victoria Benelux

 

Victoria verzorgt home-party's en staat aan de top in de directe verkoop voor juwelen. Zij biedt prachtige juwelen aan tegen een betaalbare prijs, een correcte dienst na verkoop, 10 jaar garantie op aankopen en natuurlijk ook talloze cadeau's voor de gastvrouw.

Alle juwelen zijn vervaardigd uit massief zilver (925/000), massief roestvrij staal (316L), verguld 18 karaat goud of verguld palladium. De juwelen zijn gegarandeerd nikkelvrij overeenkomstig de Europese wetgeving (dus u kan geen allergische reacties krijgen). Ze worden ook regelmatig gecontroleerd door het 'Laboratoire Dubois' uit Zwitserland. Alle juwelen worden afgeleverd met een bijhorend waarborgattest, zodat u zeker bent dat u een juweel van hoogstaande kwaliteit in uw bezit krijgt.

Er is zowel een collectie voor mannen, vrouwen, als kinderen... Met andere woorden: voor elk wat wils!

Victoria voor mij

Ik ben iemand die zeer sociaal is en graag nieuwe mensen leert kennen. Dit samen met mijn passie voor juwelen leidde mij recht naar Victoria. Zelf was ik ook al verschillende keren naar demonstraties geweest, en ik ben zeer tevreden over de prijs en kwaliteit van hun collectie. Ik ben dan ook iemand die maar iets wil verkopen als ik er zelf 100 % achter sta ... Bij Victoria is dit het geval. Ik ben gestart als consulente op 21 oktober 2010 en hoop dit nog lang te kunnen doen. Hopelijk resulteren mijn enthousiasme en motivatie in veel tevreden klanten!

In hoofdberoep ben ik accountant bij Vandelanotte. Ik doe dit dus in bijberoep en ben bijgevolg enkel beschikbaar voor demonstraties op de volgende tijdstippen:

maandag - vrijdag : 18u - 23u

zaterdag - zondag : 10u - 23u

Wie een afspraak wil maken of meer info wenst kan mij altijd contacteren via contact@heikevanderbeken.be of telefonisch via 0474 84 61 09.

 

Word zelf gastvrouw en geniet mee van de voordelen!

 

Als u ervoor kiest om gastvrouw te worden, dan geniet u van heel wat voordelen.

De collectie wordt aan u en uw vriendinnen voorgesteld in uw eigen thuisomgeving, ver weg van alle drukke winkels. De party wordt natuurlijk georganiseerd op een moment dat u het beste past.

Er geldt uiteraard geen enkele aankoopverplichting en de daaropvolgende week ontvangt u reeds uw juwelen!

Uw voordelen op een rijtje

 

- U ontvangt een schitterend juwelentasje of verrassingsjuweel.

- U mag Victoria juwelen uitkiezen ter waarde van 10 % van de omzet van de party (inclusief voorverkoop!)

- Vanaf een verkoop van 650 € krijgt u een luxe juwelendoos naar keuze.

- U mag nog eens voor 15 € extra aan juwelen uitkiezen indien u een nieuwe afspraak boekt.

- Wanneer de omzet een bepaald bedrag bereikt, krijgt u nog extra voordelen:

800 € : + 30 € aan Victoria juwelen

1.000 € : + 40 € aan Victoria juwelen

1.350 € : + 50 € aan Victoria juwelen

1.500 € : + 70 € aan Victoria juwelen

1.700 € : + 90 € aan Victoria juwelen

2.000 € : + 120 € aan Victoria juwelen

2.300 € : + 150 € aan Victoria juwelen

Per schijf van 300 € boven de 2.300 € krijgt u nog eens + 30 € extra aan Victoria juwelen.

- Wanneer u een party organiseert op ma/di/wo/do/zo, dan wordt u een "Week Lady" en ontvangt u nog eens 10 € extra aan juwelen.

- Als consulente doe ik er ook nog een schepje bovenop: wie meer dan 800 € verkoopt, mag van mij kiezen tussen een aantal cadeaus (onder

meer een handtashanger).

- Elke klant die tijdens een Victoriaparty een afspraak vastlegt, ontvangt een aankoopbon van 15 € die ze zal kunnen inruilen op haar eigen party.

Tips & Tricks

Wie nodig ik uit? Denk heel ruim! Hoe meer vriendinnen op je party, hoe hoger het bedrag van de verkopen en hoe meer geschenken je ontvangt! Vraag zeker aan je vriendinnen om zelf ook een vriendin mee te brengen.

De voorverkoop: een bijkomende troef! Niet alle gasten kunnen aanwezig zijn op de dag van de presentatie? Denk eraan om hen een catalogus te bezorgen, zodat ook zij hun bestelling kunnen plaatsen.

Maak het gezellig! Denk eraan om tijdens de party een hapje en/of een drankje aan te bieden aan je gasten. En als de zon schijnt kun je misschien in de tuin zitten?

Copyright © All Rights Reserved www.victoria-benelux.be Mail: contact@heikevanderbeken.be - Gsm : 0474 84 61 09